0341-239007 info@ledprofit.nl

Ziekenhuizen

Kwalitatieve verlichting is essentieel in ziekenhuizen

Nergens is goede verlichting zo belangrijk als in ziekenhuizen. Verlichting kan een rustige en ontspannen sfeer creëren, iets wat zowel de ervaringen van patiënten verbetert als de mogelijkheid van het personeel om het vereiste zorgniveau te leveren. Zorg is niet tijdgebonden en is 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel. Goede, hoge kwaliteit led verlichting kan zorgen voor de gewenste sfeer en tegelijkertijd kosten besparen. Led verlichting is bovendien een duurzame keuze, iets wat hedendaags steeds belangrijker wordt. Door onze kwalitatieve led verlichting en advies kunt u een weldadige sfeer voor patiënten creëren en een dynamische werkomgeving voor uw medewerkers. 

Verlaag de kosten op energie tot wel 90%

✓ Bespaar tot wel 90% op uw energieverbruik (afhankelijk van de armaturen) 

✓ Kies voor duurzaam en het milieu.

✓ Verminder de kosten op energie. 

Verbeter het comfort van uw patiënten

✓ Door een juiste samenstelling van hoge kwaliteit sfeerverlichting kunt u uw patiënten  laten ontspannen en tot rust komen. 

✓ Creeër een ontspannen, gastvrije en open omgeving in afdelingen waar dat belangrijk is. 

 

Verbeter de kwaliteit van uw organisatie

✓ Met de juiste verlichting kunt u de concentratie en het welzijn van uw werknemers verhogen. Led verlichting is stabieler en zorgt voor minder trillingen. 

✓ Zorg voor een aangename werkomgeving voor uw personeel. 

 

Welke verlichting is het best voor in een ziekenhuis?

Ziekenhuizen bestaan uit veel belangrijke afdelingen en elke afdeling heeft een ander soort verlichting nodig. Zo is het bij de entree enorm belangrijk om een aangename, ontspannen, open en sfeervolle verlichting te creëeren, immers de eerste indruk telt. De binnen- en buitenverlichting vervult hier talrijke taken. Ze moet helder genoeg zijn om een snelle oriëntatie mogelijk te maken voor bezoekers en patiënten en ze moet de werknemers aan de receptie in staat stellen geconcentreerd te werken. Een homogene combinatie van plafond- en wandarmaturen lost deze taak efficiënt op. Een lichtplan laten maken is de beste oplossing voor een perfect ingericht ziekenhuis op het gebied van verlichting, hierbij zorgen onze experts ervoor dat u een plan krijgt op maat. Hierbij wordt met alle aspecten rekening gehouden zoals uw wensen, de doelen etc.

Ieder complex is anders en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wanneer u samenwerkt met LED Profit weet u zeker dat u adviezen krijgt op maat die passen bij uw organisatie. 

Waarom overstappen op led verlichting in een ziekenhuis? 

Het is inmiddels alweer meer dan 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden, dit bracht een ware revolutie met zich mee. Een aantal jaren geleden is er opnieuw een revolutie ontstaan, ditmaal door de grotere vraag naar led verlichting vanwege een veranderend overheidsbeleid. Het overstappen op led verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Dit loopt uiteen van fiscale voordelen tot voordelen voor de gezondheid van patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

Langere levensduur: led lampen gaan meer dan 35.000 branduren mee. Dat is 30 keer langer dan gloeilampen, 25 langer dan halogeen lampen en 10 keer langer dan fluorescentie lampen. U levert hiermee niet alleen een bijdrage aan het milieu maar u bespaart eveneens flink op uw energiekosten.
Hoge efficiëntie: bespaar tot 90% op energieverbruik in vergelijking met traditionele verlichting. De energie die bespaart wordt vertaald zich direct in het besparen van geld, wat vooral aantrekkelijk is in commerciële toepassingen waar grote aantallen lampen in gebruik zijn. Tevens geeft led verlichting meer licht. 
Duuzaamheid: doordat led verlichting significant minder energie verbruikt dan andere lichtbronnen levert dit een positieve bijdrage aan het milieu. Tevens stoot een led lamp minder CO2 uit, gaat deze direct aan, is deze dimbaar en bevat deze minder giftige stoffen zoals bijvoorbeeld kwik.
Beter voor de gezondheid van uw bewoners: de gezondheid van patiënten, bezoekers en medewerkers is natuurlijk een prioriteit. Door te werken met led verlichting kunt u iedereen garanderen dat er wordt gewerkt met veilige verlichting. Led verlichting bevat namelijk geen schadelijke stoffen voor het milieu en de mens. 

Een greep uit onze aanbevelingen voor ziekenhuizen. 

Downlight Performer HG

Deze lamp leent zich perfect voor vervangingsprojecten door brede selectie leverbare adapter ringmaten en is voorzien van beschermingsfolie tegen vuil en stof. 

Slim Panel Performer

Dit is een moderne en strakke lamp die beschikbaar is als draadloze Smart-Lightning oplossing. Deze lamp kan tot 60% energie besparen t.o.v tl verlichting .

Waterproof Performer G2

Deze waterdichte armatuur met zeer hoge efficiëntie is ideaal om te plaatsen in vochtige omgevingen, bijvoorbeeld bij de entree. Deze lamp is extreem breedstralend  >80°.

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.