0341-239007 info@ledprofit.nl

Over Led Profit

Wie wij zijn

Focus op kwaliteit

Bij Led Profit vinden wij het enorm belangrijk dat u tevreden bent en daarom bieden wij u de best mogelijke kwaliteit. Wij zetten ons dagelijks in om deze kwaliteit te waarborgen en om onze klanten naar tevredenheid te bedienen. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, toepassing, verkoop en installatie van led verlichting. Tevens bieden wij onafhankelijk advies en maatwerk. Voor een complete oplossing van het duurzame verlichtingsvraagstuk bent u ook bij ons op het goede adres, van lichtplan tot installatie. Voor ieder vraagstuk hebben wij de oplossing en de juiste armaturen door ons zeer grote en diverse aanbod. 

Tijdens alle processen in onze dienstverlening staat u centraal en krijgt u de aandacht die u verdient. Wij staan altijd voor u klaar. Door deze combinatie van eigenschappen kunnen wij een goede en lange-termijnrelatie opbouwen met onze klanten. 

Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en voor zeer uiteenlopende soorten klanten. Wij specialiseren ons in 4 branches: appartementen, ziekenhuizen, scholen en kantoren. 

 

Onze 4 beloftes aan jou 

Onafhankelijk advies

Bij ons ontvangt u altijd een duurzaam en onafhankelijk advies op maat. Bij al onze adviezen staat uw belang voorop. 

Service

Wij zijn pas klaar als u 100% tevreden bent en blijft met onze dienstverlening. Wij zetten ons hier dagelijks voor in. 

Maatwerkoplossingen

Iedere klant is anders en heeft behoefte aan een andere aanpak. Wij werken echt persoonlijk en bieden onze diensten aan op maat. Zo kunnen wij iedere klant de beste dienstverlening bieden. 

Garantie

Omdat wij zeer hoge kwaliteit verlichting leveren kunnen wij u een zeer aantrekkelijke garantie bieden. Tot wel 5 jaar, afhankelijk van het armatuur. 

Onze cultuur

LED Profit is begonnen als zusterbedrijf van Flame Control B.V. vanuit een passie voor led verlichting en een groenere wereld. Deze passie is terug te vinden in alle takken van onze onderneming. Hierdoor maken wij een klant niet enkel tevreden maar blij, heel blij. Dat is onze ambitie: samen met onze tevreden klanten een groenere wereld creëren op de best mogelijke manier. Wij proberen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door net dat ene extra te doen wat onze concurrent niet doet. De energie, enthousiasme en passie voor het vak is terug te vinden in onze samenwerking. Wij blijven continue vernieuwen en investeren om onze processen nog beter in te richten met tevreden klanten als doel. 

De voordelen van LED Profit

Hoogste kwaliteit

Onze led verlichting heeft de hoogst mogelijke kwaliteit en is onafhankelijk gekeurd. 

Langere levensduur

Onze led verlichting gaat langer mee. Tevens bieden wij tot wel 5 jaar garantie afhankelijk van het armatuur. 

Vast tarief

Bij LED Profit weet u vooraf waar u aan toe bent en ontvangt u geen verassingen meer op uw factuur! 

Kostenverlagend

Wij bieden u de hoogste kwaliteit tegen voordelige tarieven. Bij ons bezuinigt u op kosten en niet op kwaliteit!

Kom met ons in contact 

Wij zijn een zusterbedrijf van Flame Control B.V en bieden onze diensten aan in heel Nederland. 

Wij hebben een zeer divers klantenbestand maar wij specialiseren ons voornamelijk in ziekenhuizen, appartementen, scholen en kantoren. 

Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.