0341-239007 info@ledprofit.nl

Lichtplan

Een professioneel lichtplan laten maken

Een deskundig en op maat gemaakt lichtplan is de basis voor uw nieuwbouw project of verbouwing. Wij helpen graag om uw ruimtes in te richten op basis van uw wensen en doelen. De productiviteit van uw werknemers verhogen? Een gezellige sfeer in uw pand creëren?  Wij vertalen uw informatie over de gewenste sfeer en de functie van de ruimte naar een helder lichtplan. U kunt erop vertrouwen dat ons lichtplan technisch klopt en volledig uitvoerbaar is.  

Waarom een lichtplan laten maken door LED Profit? 

✔ Technisch 100% uitvoerbaar en kloppend 

✔ Een plan dat volledig aansluit bij uw wensen en de functie van de ruimte

✔ Deskundig en professioneel conform wet-en regelgeving

✔ Aantrekkelijke tarieven

✔ Ervaring en specialisatie in diverse branches

✔ Een percentage van iedere opdracht naar het WNF 

✔ Zeer snelle en goede service 

✔ Focus op kwaliteit, sfeer, duurzaamheid en techniek

Direct een afspraak maken? 

Bel ons nu op 

0341 239 007

Wij specialiseren ons in de volgende branches

“Bespaar tot 90% op energiekosten door onze kwalitatieve verlichting en advies op maat”

Waarom een lichtplan laten maken? 

Goede verlichting geeft uw pand een extra dimensie en kan geld besparen door bijvoorbeeld een hogere productiviteit. Een professioneel lichtplan laten ontwerpen is middels een goed doordacht plan kan een slimme zet zijn om tot een eindresultaat te komen die alleen maar tevreden gezichten oplevert. Zonder lichtplan weet u bovendien nooit precies of de lichtopbrengst straks voldoende is of niet. 

Een lichtplan kan uitkomst bieden wanneer uw medewerkers klagen over te weinig of te veel licht. Ook bij een nieuwbouw of verbouwing kan het wenselijk zijn om te zorgen voor goede verlichting die zorgt voor optimale sfeer en prestaties van medewerkers. 

Wij meten de ruimtes op en bekijken met uw medewerkers op welke plaatsen welke activiteiten worden uitgevoerd en welke lichtinval gewenst is. Door een goede samenwerking kunnen we samen tot het beste lichtplan komen.  Door met een partij samen te werken die het lichtplan in eigen beheer volledig kan uitvoeren bespaart u uiteindelijk een hoop werk en kosten. Wij werken conform NEN. 

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007.

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.