0341-239007 info@ledprofit.nl

Levering & montage

De led verlichting van LED Profit

Enkel het één op één vervangen van de huidige verlichting in uw pand voor led verlichting kan zorgen voor een significante en snelle besparing. Tevens draagt goede verlichting bij aan de productiviteit en gezondheid van het team. Goede led verlichting gaat jaren lang mee en is een investering voor de lange termijn, daarom vinden wij het belangrijk dat u niet op kwaliteit bespaart maar op kosten. Wij leveren en monteren a-kwaliteit led verlichting tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien storten wij van iedere opdracht een percentage naar het WNF. 

Waarom led verlichting afnemen bij LED Profit?

✔ Snelle leveringen en montage 

✔ Zeer groot en divers aanbod in armaturen en designs

✔ Offerte dezelfde dag toegestuurd

✔ De hoogste kwaliteit (duurzaam en onderhoudsvriendelijk) 

✔ 3-5 jaar garantie (afhankelijk van de armatuur)

✔ Conform wet- en regelgeving  

✔ Advies op maat en uitstekende klantenservice

✔ Aantrekkelijke tarieven 

✔ Een percentage van iedere opdracht wordt aan het WNF geschonken

✔ Gespecialiseerd in diverse branches

Direct starten met besparen? 

Bel voor vrijblijvend advies

0341 239 007

Wij specialiseren ons in de volgende branches

“Bespaar tot 90% op energiekosten door onze kwalitatieve verlichting en advies op maat”

Waarom overstappen op led verlichting? 

Het is inmiddels alweer meer dan 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden, dit bracht een ware revolutie met zich mee. Een aantal jaren geleden is er opnieuw een revolutie ontstaan, ditmaal door de grotere vraag naar led verlichting vanwege een veranderend overheidsbeleid. Het overstappen op led verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Dit loopt uiteen van fiscale voordelen tot voordelen voor de gezondheid. 

 

Langere levensduur: led lampen gaan meer dan 35.000 branduren mee. Dat is 30 keer langer dan gloeilampen, 25 langer dan halogeen lampen en 10 keer langer dan fluorescentie lampen. U levert hiermee niet alleen een bijdrage aan het milieu maar u bespaart eveneens flink op uw energiekosten.
Hoge efficiëntie: bespaar tot 90% op energieverbruik in vergelijking met traditionele verlichting. De energie die bespaart wordt vertaald zich direct in het besparen van geld, wat vooral aantrekkelijk is in commerciële toepassingen waar grote aantallen lampen in gebruik zijn. Tevens geeft led verlichting meer licht. 
Duuzaamheid: doordat led verlichting significant minder energie verbruikt dan andere lichtbronnen levert dit een positieve bijdrage aan het milieu. Tevens stoot een led lamp minder CO2 uit, gaat deze direct aan, is deze dimbaar en bevat deze minder giftige stoffen zoals bijvoorbeeld kwik.
Modern: led verlichting is volledig dimbaar en kan via wifi, dus met bijvoorbeeld uw telefoon worden bestuurt. Zogeheten RGB led verlichting kan zelfs in diverse kleuren worden getoond. Led verlichting wordt ook niet heet (tot ± 50°C) 

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.