0341-239007 info@ledprofit.nl

Kantoren

Kwalitatieve led verlichting kan de werkprestaties verbeteren 

Er zijn nog veel scholen en universiteiten die gebruik maken van ‘oude’ verlichting. Deze verlichting is vaak niet helder genoeg of juist te fel. Goede verlichting in combinatie met een goed doordacht lichtplan, zorgt voor een betere concentratie van zowel uw medewerkers als leerlingen. Het aantal zieken kan afnemen en de kwaliteit van het onderwijs op uw school kan verbeteren. Bovendien valt er natuurlijk te bezuinigen op kosten. Deze combinatie van lagere kosten en een verbetering in de kwaliteit van het onderwijs maakt het zeer interessant om over te stappen op led verlichting. 

Verlaag de kosten op uw energieverbruik tot wel 90%.

✓ Bespaar tot wel 90% op uw energieverbruik (afhankelijk van de armaturen) 

✓ Kies voor duurzaam en het milieu

✓ Verminder de kosten op energie. 

✓ Plan het onderhoud om de verstoringen te verminderen. 

Verbeter het comfort van uw leerlingen en medewerkers

✓ Door een juiste samenstelling van hoge kwaliteit verlichting kunnen uw leerlingen en medewerkers zich beter concentreren en kunnen de studieresultaten verbeteren. 

✓ Creëer een ontspannen, gastvrije en open omgeving op plekken waar dat belangrijk is zoals bijvoorbeeld de aula. 

 

Verbeter de kwaliteit van het onderwijs op uw school.

✓ Met de juiste verlichting kunt u de concentratie en het welzijn van uw werknemers verhogen. Led verlichting is stabieler en zorgt voor minder trillingen. 

✓ Zorg voor een aangename werkomgeving voor uw personeel en voor betere prestaties van uw leerlingen. 

 

Hoe wij te werk gaan bij kantoren

STAP 1

Wij zullen, in samenspraak met u, op locatie komen kijken. Wij inventariseren de wensen, doelen en mogelijkheden. Hieruit komt een vervangingsadvies en indien gewenst een lichtplan naar voren.

STAP 2

Wij voeren eventuele gewenste aanpassingen door en kunnen, indien gewenst, alle verlichting uit het adviesplan leveren. Wij kunnen uiteraard ook alle verlichting op korte termijn op locatie bij u installeren. 

STAP 3

Na onze deskundige installatie bespaart uw school dagelijks op energiekosten. Tevens zullen uw medewerkers betere prestaties leveren door de gezondere verlichting. 

Welke led verlichting is het best voor in een kantoor?

Scholen bestaan uit meerdere lokalen en overige belangrijke plekken zoals het trappenhuis, ingangen, overlopen, liften etc. Hierbij speelt natuurlijk niet alleen de verlichting zelf een rol maar ook waar en de manier waarop de verlichting geplaatst wordt. Bij de ingang kan het bijvoorbeeld erg vochtig en stoffig worden, dan is het belangrijk dat daar een lamp wordt geplaatst die hier ook tegen bestand is. Dit zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van de lamp, dit resulteert uiteindelijk in lagere kosten. In de leslokalen is het belangrijk om felle verlichting te hebben maar niet te fel. Tevens kan het wenselijk zijn de verlichting per lokaal in te richten, afhankelijk van de doelen van het lokaal. 

Iedere school is anders en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wanneer u samenwerkt met LED Profit weet u zeker dat uw school wordt voorzien van doordachte en voordelige a-kwaliteit verlichting. 

Een greep uit onze aanbevelingen voor scholen. 

Downlight Performer HG

Deze lamp leent zich perfect voor vervangingsprojecten door brede selectie leverbare adapter ringmaten en is voorzien van beschermingsfolie tegen vuil en stof. 

Led panel Grille

Dircte vervanging van TL5 en TL8 verlichting. Het is een zeer aangename verlichting voor werk en studie en biedt een aanzienlijk lager energieverbruik. 

Panel Suspended Zenith

Met deze armatuur combineert u efficientie en comfort door het speciale ontwerp. Tevens kunt u uw kantoor in stijl verlichten. Ook beschikbaar als smart lighting. 

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.