0341-239007 info@ledprofit.nl

Bespaarplan

Deskundig laten berekenen hoe en hoeveel u kunt besparen 

Indien u voornamelijk op led verlichting wilt overstappen vanwege de lagere kosten, dan is het natuurlijk erg interessant om eerst te laten berekenen wat u exact kunt besparen. Het maakt niet uit hoe groot uw pand is waarop u wilt besparen. Hoe hoger uw verbruik is hoe lager uw terugverdientijd is. Wij beschikken over de juiste vaardigheden om exact voor u te berekenen wat u kunt besparen.

Wij berekenen niet enkel hoeveel u kunt besparen maar berekenen ook tot in detail de terugverdientijd voor u. Hierbij kijken we niet alleen naar de energiebesparing maar ook naar uw eventuele fiscale voordelen zoals de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) en de EIA (Energie Investeringsaftrek).

Wij leveren u een professionele berekening volledig op maat waarin écht alles is meegenomen. Hierna kunnen wij u helpen om de gewenste armaturen te leveren, monteren en onderhouden. 

Vrijblijvend een afspraak plannen?

Bel ons nu op

0341 239 007

Waarom een bespaarplan laten maken? 

Een online rekentool om te berekenen hoeveel u kunt besparen is handig maar biedt u geen volledig inzicht. Zo weet u niet hoelang het duurt om uw investering terug te verdienen en wordt er hierbij geen rekening gehouden met diverse fiscale voordelen die mogelijk geldig zijn voor uw pand. Uw wensen en de doelen van de verlichting worden hier ook niet in meegenomen. 

Door een deskundig bespaarplan te laten maken voorafgaand aan uw investering, weet u exact waar u aan toe bent. Indien de investering voor u de moeite waard is op basis van de mogelijke besparing, dan kunnen wij uw verlichting – indien gewenst – meteen leveren en monteren. Eventueel kunnen wij ook nog een lichtplan voor u maken. Kortom, voor een volledig aanbod aan diensten, bent u bij ons op het juiste adres. 

“LED is de toekomst. Bespaar geld, energie en verlaag uw CO2 uitstoot. Draag bij aan een betere omgeving en een groenere wereld en bespaar tegelijkertijd op uw energierekening”

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007. 

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.