0341-239007 info@ledprofit.nl

Appartementen

Kansen voor wooncomplexen en appartementencomplexen 

Het belang van verlichting in wooncomplexen en appartementen wordt nog weleens onderschat. Sommige ruimtes hebben eigenlijk nauwelijks verlichting nodig maar toch brandt er continue verlichting. Met led verlichting kunnen de onnodige kosten die hierdoor gemaakt worden al drastisch worden verlaagd. Wanneer u ook door ons een lichtplan laat maken, krijgt u wooncomplex de beste verlichting op maat. Hierdoor kunt u kosten besparen en uw bewoners tegelijkertijd de beste verlichting aanbieden. Wij specialiseren ons in uw branche en kunnen u daardoor de beste armaturen en de beste adviezen bieden die aansluiten bij uw doelen.  

Misschien wordt er in uw wooncomplex zeer weinig stroom verbruikt en duurt het erg lang voordat u uw investering in led verlichting terugverdient. Wij berekenen graag voor u wat u aan kosten kunt besparen en hoelang het duurt voordat uw investering is terugverdient. Ook als het lang duurt voordat de investering is terugverdient: de bewoners zullen u dankbaar zijn. Goede verlichting is enorm belangrijk. 

Waarom led verlichting afnemen bij LED Profit?

✔ Snelle leveringen en montage 

✔ Zeer groot en divers aanbod in armaturen en designs

✔ Offerte dezelfde dag toegestuurd

✔ De hoogste kwaliteit (duurzaam en onderhoudsvriendelijk) 

✔ 3-5 jaar garantie (afhankelijk van de armatuur)

✔ Conform wet- en regelgeving  

✔ Advies op maat en uitstekende klantenservice

✔ Aantrekkelijke tarieven 

✔ Een percentage van iedere opdracht wordt aan het WNF geschonken

✔ Gespecialiseerd in diverse branches

Direct starten met besparen? 

Bel voor vrijblijvend advies

0341 239 007

Welke verlichting is het best voor in een appartementencomplex?

Appartementencomplexen bestaan uit meerdere onderdelen zoals het trappenhuis, ingangen, overlopen, (parkeer)garage, tuin, liften etc. Hierbij speelt natuurlijk niet alleen de verlichting zelf een rol maar ook waar en de manier waarop de verlichting geplaatst wordt. Bij de ingang kan het bijvoorbeeld erg vochtig en stoffig worden, dan is het belangrijk dat daar een lamp wordt geplaatst die hier ook tegen bestand is. Dit zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van de lamp, dit resulteert uiteindelijk in lagere kosten. Op de overloop kan het wenselijk zijn om lampen te installeren die naast veel licht ook een huiselijke sfeer creëren. In de parkeergarage moet voldoende licht aanwezig zijn maar wel zo zuinig mogelijk omdat dit vaak over veel verlichting gaat die continue aanstaan. 

Ieder complex is anders en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wanneer u samenwerkt met LED Profit weet u zeker dat uw appartement wordt voorzien van doordachte en voordelige a-kwaliteit verlichting. 

 

Waarom overstappen op led verlichting in een appartementencomplex? 

Het is inmiddels alweer meer dan 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden, dit bracht een ware revolutie met zich mee. Een aantal jaren geleden is er opnieuw een revolutie ontstaan, ditmaal door de grotere vraag naar led verlichting vanwege een veranderend overheidsbeleid. Het overstappen op led verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Dit loopt uiteen van fiscale voordelen tot voordelen voor de gezondheid van de bewoners. 

 

Langere levensduur: led lampen gaan meer dan 35.000 branduren mee. Dat is 30 keer langer dan gloeilampen, 25 langer dan halogeen lampen en 10 keer langer dan fluorescentie lampen. U levert hiermee niet alleen een bijdrage aan het milieu maar u bespaart eveneens flink op uw energiekosten.
Hoge efficiëntie: bespaar tot 90% op energieverbruik in vergelijking met traditionele verlichting. De energie die bespaart wordt vertaald zich direct in het besparen van geld, wat vooral aantrekkelijk is in commerciële toepassingen waar grote aantallen lampen in gebruik zijn. Tevens geeft led verlichting meer licht. 
Duuzaamheid: doordat led verlichting significant minder energie verbruikt dan andere lichtbronnen levert dit een positieve bijdrage aan het milieu. Tevens stoot een led lamp minder CO2 uit, gaat deze direct aan, is deze dimbaar en bevat deze minder giftige stoffen zoals bijvoorbeeld kwik.
Beter voor de gezondheid van uw bewoners: de gezondheid van de bewoners is natuurlijk een prioriteit. Door te werken met led verlichting kunt u de bewoners garanderen dat er wordt gewerkt met veilige verlichting. Led verlichting bevat namelijk geen schadelijke stoffen voor het milieu en de mens. 

Een greep uit onze aanbevelingen voor appartementencomplexen. 

Porchlight led lamp

Dit is een portiekarmatuur met ingebouwde bewegings- en daglichtsensor en dimt automatisch naar 20% lichtniveau als er geen beweging wordt gedetecteerd.

Wall Mounted EcoMax

Deze lamp past zeer goed in diverse architectuur stijlen en heeft een optie voor gecombineerde bewegings- en daglichtsensor. Deze lamp is extreem breedstralend >80° en zeer efficiënt. 

Waterproof Performer G2

Deze waterdichte armatuur met zeer hoge efficiëntie is bijvoorbeeld ideaal om te plaatsen in vochtige omgevingen. Deze lamp is extreem breedstralend  >80°.

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar info@ledprofit.nl

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.