0341-239007 info@ledprofit.nl

Advies

Deskundig advies op het gebied van led verlichting

Wij snappen als geen ander dat verlichting een zeer belangrijk onderdeel is van uw pand. Het aanschaffen of overstappen op led verlichting is dan ook een lastige klus die u niet zomaar even uitbesteed. Op deze pagina beschrijven wij enkele algemene adviezen met betrekking tot led verlichting. Wij raden u aan een expert te laten kijken naar uw persoonlijke situatie, zo krijgt u adviezen op maat die de verlichting in uw pand naar een hoger niveau brengt. 

Wij kijken naar iedere klant persoonlijk, immers iedere situatie is anders. 

Ook advies op maat? 

Bel ons nu

0341 239 007

Goede verlichting is zeer belangrijk 

Goede verlichting is niet alleen goed voor het uiterlijk van een bedrijf, maar ook voor de behoeftes en belangen van de werknemers. We staan er wellicht niet bij stil, maar licht heeft een sterk effect op ons bioritme. Dit komt door het niveau van het licht en de mate van toetreding van daglicht. Licht kan de slaapbehoefte, waakzaamheid en het concentratievermogen beïnvloeden, zowel op een positieve als negatieve manier. Vooral tijdens de wintermaanden raakt de natuurlijke lichtcyclus van de mens verstoord omdat we minder licht binnenkrijgen.

Industriële werkruimtes vereisen een goede en vaak andere verlichting, die lang mee gaat en waarvoor weinig onderhoud nodig is. Vooral hoge ruimtes vragen om Led High Bay lampen. Led High Bay lampen hoef je niet vaak te vervangen, wat wel zo fijn is bij metershoge plafonds. Bovendien zorgen deze lampen voor een helder wit licht, dat efficiënt wordt verspreid. Daarbij zijn ze goed bestand tegen kou en vocht en dus zeer geschikt voor grote ruimtes bij lage temperaturen.

“Laat u adviseren door een expert en breng de verlichting in uw pand naar een hoger niveau en bespaar kosten” 

3 grote misstanden over led verlichting

Er worden vaak verkeerde aannames gedaan over led verlichting. Zo wordt er bijvoorbeeld soms gedacht dat led verlichting grote beperking oplevert.  Onderstaand sommen wij voor u de grootste misstanden op 

Alleen koel wit licht: vaak wordt er gedacht dat led verlichting enkel wit tot blauwachtig licht kan geven. In het begin was dit ook inderdaad het geval. Inmiddels is de technologie zover doorontwikkeld dat zowel koele als warme tinten mogelijk zijn, afhankelijk van de soort lamp.

Led gaat niet lang mee: dit is absoluut niet terecht omdat led verlichting juist lang mee gaat. De lange levensduur en het lage energieverbruik is juist wat led verlichting energiezuinig maakt. Handig want een led lamp hoef je minder vaak te vervangen. 

 

Led lampen dimmen is lastig: het kunnen dimmen van verlichting maakt dat het gebruikt kan worden in diverse situaties. Led verlichting is dimbaar, wel is het afhankelijk van de lamp in hoeverre deze dimbaar is. Wij hebben zeer veel en diverse armaturen in ons assortiment. 

Led verlichting is zeer duur: vroeger was led verlichting veel duurder dan andere verlichting. De laatste jaren zijn de prijzen flink gedaald en is er ook voordelige led te verkrijgen. Wij bieden zeer aantrekkelijke prijzen. 

Neem contact op met een adviseur

Stuur een e-mail

Van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 zullen wij zo spoedig mogelijk reageren op uw e-mail. U kunt ons mailen naar 

Neem telefonisch contact op

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch voor u klaar. U kunt ons voor al uw vragen bereiken op 0341 239 007. 

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen op werkdagen u dezelfde dag een offerte toesturen.